2014-09-06 00:06:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Sportolnia kéne

Napi horoszkóp szeptember 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A munkahelyi körülményein, megbecsülésén sokat javíthat az elkövetkező vénuszi tranzit. Érdemes közelednie most azokhoz is, akikről azt feltételezte, ki nem állhatják önt. Könnyen szerezhet most új támogatókat, sőt igaz barátokat is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A pénzügyi helyzet igen nagy változásokat mutat: egyik nap még tízezrek vannak a számláján, másnap már alig zörög a buksza. Lehet egy komoly befektetése, de ha maga sem tudja, hova folyik a pénze, akkor jobb lesz utánajárnia!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A rokonok látogatása, a családi élet általában igen jól hat most önre. Talán a nosztalgia szele csapta meg a lelkét, jól esik a múltba révedezni a hideg napokon egy forró tea mellett. Egy kisállat önre találhat a mai napon.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Hitében megszilárdul, de az üres ígéreteknek már soha nem fog bedőlni. Ön igazi realista, tudja, hogy csak az írott szó, amiben igazán meg lehet bízni. Sajnos még akár családon belül is. De ön igazán ügyes diplomata, ezzel senkit sem fog megsérteni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Sportolnia kéne, és ezt ön is nagyon jól tudja. Most még ugyan megúszhatja nagyobb bajok nélkül a lustaságot, de ha továbbra is ily jó az étvágya, akkor az nemcsak külalaki kellemetlenségeket okozhat a távolabbi jövőben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Vénusz és a Nap is az ön jegyében járnak, a bölcselkedésre és a szépítkezésre egyszerre lehet kedve és hajlama. Művészeknek ez kitűnő fényszög, de akkor is, ha például mint szakács, vagy házi ezermester akar valami nagyszerűt és újat alkotni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Az önmegvalósítás most különösen fontos lehet: hogy ez önnek most pontosan mit jelent, azt akkor tudja meg, ha visszaemlékszik gyermekkori álmaira. Vajon mit sikerült megvalósítania? Higgye el, sohase késő!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Viselkedése kissé zordonná vált, talán a jegyében járó komor Szaturnusz miatt. Talán a múló időt is erősebben érzi, és ez teszi bússá a kedvét. De ha komoly tanulmányokra szánja el magát, akkor a bölcsesség új útjára léphet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Uralkodó bolygója a mélytudatot jelentő Plútóval áll fényszögben, amely nehéz harcokra ösztönzi. Mielőtt felőrlődne, célszerű lenne felülbírálnia saját életcéljait. Vajon tényleg jogos-e a harc, vagy csak valami régi lendület viszi? Mi a leghőbb vágya?

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Kissé harapós a kedve, túlfűtöttsége levezetéséhez találjon más utakat: ölés helyett öleljen inkább! A baj, a gondok a felszínt érintő jelenségek, a mélyben a legnagyobb úr a szeretet. Persze ehhez idő kell az elmélyülésre.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A párkapcsolat házába egymás után belépő Jupiter komoly változásokat jelez életében. Ne hozzon még elhamarkodott döntéseket, és ha változtatni akar, beszéljen őszintén a társával is. Egy biztos: vagy sokkal jobb, vagy rosszabb lesz ezután.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Tanácsosabb most kicsit visszafogottabban nyilatkoznia, néha bizony nem ártana, ha csendben benyelné a véleményét. Nemcsak a sértés elkerülése miatt, hanem mert talán később maga is belátja, hogy elhamarkodottan ítélkezett.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: